Окупанти продовжують усіма силами тягнути захоплені території України у минуле. Найбільш яскраво це виявилося 9 травня у Маріуполі, яке росіяни до свята перетворили на справжній заповідник «совка».

Як передає ТСН, плакатами, які прославляють СРСР, сьогодні було завішане буквально все місто — таким чином гауляйтерам вдалося приховати з очей об’єкти житлового фонду та інфраструктури, які ніхто не збирається відновлювати через два роки після початку окупації.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У знаменитого Драмтеатру, де внаслідок бомбардування окупантів загинула величезна кількість дітей, на День перемоги влаштували автопробіг під радянські пісні.

Не забули росіяни й про молоде покоління. Місцеві дітей у садкак та школах за «скріпною» традицією РФ роздягли в пілотки та гімнастерки, змусивши співати про «подвиг дідів».