Глава МЗС Польщі вкотре тонко висміяв постпреда РФ при ООН Василя Небензю, з яким у нього триває заочна суперечка щодо ситуації у світі у зв’язку з агресією Росії щодо України.

Щоб сфотографуватися для обкладинки свого інтерв’ю для BILD, Радослав Сікорський вибрав невипадковий фон. Міністр розташувався на тлі стелажу із фотографіями, серед яких прозорливі читачі помітили невелику карикатуру.

На малюнку прибиральниця будівлі ООН питає колегу: “Чому тут так чисто?” Той відповідає: “Польський міністр вимив підлогу російським послом”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Раніше Сікорський, нагадаємо, спритно відповів на пропагандистські марення Небензі про те, що війну в Україні було інспіровано Заходом, щоб знищити Росію.

“Моя вам порада: не потрапляйте в пастку Заходу, виведіть свої війська відповідно до міжнародно визнаних кордонів і уникайте цієї західної змови”, – заявив тоді польський міністр.