Українець, який жив у захопленому ворогом селі, приєднався до російських військ, проте здійснив напад на окупантів, вбивши шістьох з них, і втік.

За інформацією журналіста Юрія Бутусова, цей чоловік став “розвідником” у 70-й мотострілецькій дивізії російських Збройних сил після окупації. Але прослужив там недовго, бо розстріляв інших військових.

Росіяни пояснюють, що вони набирали місцевих жителів через нестачу власних сил для боротьби проти України. Його укомплектували і “закинули в артилерію у взвод управління, бо вже старий — 50 років”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вночі він використав момент, коли військові спали, та відкрив вогонь по своїх колег, після чого тік. Його дії призвели до смерті шести російських військових. Для цього він вдав з себе радіотелефоніста, і його план спрацював.

Чоловік втік і зараз невідомо де він знаходиться, згідно з повідомленням Бутусова. Ймовірно, у районі Олександрівки. Росіяни поскаржились, що “пригріли змію”.