Мільйонер зі США розповів історію з життя, коли дитина переплутала його з безхатьком та пожертвувала йому єдиний долар. Але багатій віддячив.

42-річний Метт Бусбіс з міста Батон-Руж, штат Луїзіана, вже пройшов багато в житті, побудувавши та продавши кілька компаній на суми, що перевищують сотні мільйонів доларів. Проте, для нього один із найзначущих моментів стався нещодавно, коли він отримав лише один долар від дев’ятирічного хлопчика.

Уранці одного дня залунала пожежна сигналізація в житловому комплексі, де проживає Метт. Хоча пожежі не було, він вирішив вийти на вулицю на каву. Перед тим, як зайти в кав’ярню, Бусбіс згадав, що ще не помолився, тому вирішив зробити це у дворику. Там навпроти нього став хлопчик, який вирішив допомогти Метту, давши йому долар.

Цей долар був єдиним, що мав хлопчик, і він вирішив віддати його Меттові, думаючи, що той безхатько. Однак, Бусбіс був настільки розчулений цим жестом, що запросив хлопчика перекусити, а потім зв’язався з його батьком, обіцяючи підтримувати зв’язок.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За цю доброту Метт подарував хлопчику можливість зробити шопінг у своєму магазині – 40 секунд на вибір усього, що захоче, включаючи новий велосипед. Хоча це було чудово для хлопчика, він зазначив, що радість від допомоги виявилася важливішою за будь-який подарунок.

“Якщо ви віддаєте, ви насправді отримаєте більше”, – підкреслив Бусбіс, додавши, що таку просту істину важко було зрозуміти йому у дитинстві.