Українська акторка Анастасія Цимбалару вперше висловилася про розлучення з зіркою серіалу “Спіймати Кайдаша” Григорієм Боклановим.

Подружжя перебувало у стосунках 10 років, два з яких прожило в шлюбі. У березні цього року актори просто шокували новиною, що розлучаються. Тим не менш Цимбалару запевнила, що вони з Боклановим після розриву продовжують спілкуватися та лишаються добрими друзями.

“Ми спілкуємося, ми в гарних стосунках”, – розповіла артистка на шоу “Ранок у великому місті”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

А от причини їхнього розлучення Цимбалару називати не стала. Знаменитість переконана, що нині є більш важливі питання, аніж черговий розрив зіркової пари. Можливо, в майбутньому акторка наважиться зізнатися, що ж вплинуло на їхнє рішення.

“Ми на такій чудовій події, говоримо про наше українське кіно. Кого хвилює розлучення, коли ми зараз можемо підтримати розвиток нашого кіновиробництва. Є проблеми набагато важливіші, гостріші, ніж чергове розлучення якоїсь зіркової пари”, – висловилася про причини розлучення артистка.