Ввечері 29 квітня росіяни завдали ракетного удару по Одесі. Внаслідок цього пошкоджено житлову забудову та цивільну інфраструктуру.

За словами голови Одеської ОВА Олега Кіпер, попередньо відомо про поранення 28 людей. Серед них дитина 5 років та 16-ти років, а також вагітна. Ще четверо осіб загинуло.

Є руйнування житлових будинків, цивільних об’єктів. На місце удару одразу виїхали усі відповідні служби. Він закликав активно реагувати на повітряну тривогу та спускатися в укриття.

Крім цього, у палаці студентів Одеської юридичної академії відбулося сильне займання. Місцеві називають цей заклад “Палацом Гаррі Поттера”, але раніше будівля була власністю Сергія Ківалова. Як відомо, Ківалов був нардепом від “Партії регіонів”. У народі він відомий як “Підрахуй” під час Помаранчевої революції.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сам Ківалов також отримав поранення правого стегна. Його доставили до лікарні №10 з венозною кровотечею, але звідти він одразу перебрався до приватного медичного закладу.

У Мережі повідомили, що причина пожежі – балістичний удар.