У польському міністерстві закордонних справ переконані, що Дональд Трамп у разі перемоги на президентських виборах у США не залишить Україну без військової підтримки.

Про цю інформацію повідомив Рolitico.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський дійшов такої думки після того, як Трамп не протестував проти надання військового пакету для Києва у розмірі 60 мільярдів доларів.

З цієї причини, на думку Сікорського, це може говорити, що ставлення колишнього президента США до України може змінитися.

“Я не почув жодного протесту. Тому, я сподіваюся, Трамп побачив, що ця опозиція про допомогу Україні справді не популярна у Сполучених Штатах, що вона шкодить його шансам бути переобраним”, – наголосив Сікорський.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Глава МЗС Польщі також нагадав, що саме за президентства Дональда Трампа Київ уперше отримав протитанкові системи Javelin.

“Дональд Трамп мав рацію в тому, що закликав Європу швидко почати витрачати більше на оборону”, – резюмував польський дипломат.