Українська співачка Ірина Білик здивувала архівним фото з музикантом Миколою Мозговим та його донькою Оленою, яка нині продюсерка.

Артистка на своїй Instagram-сторінці вдарилася у спогади та поділилась з підписниками старою фотокарткою. На ній Білик має ще довге руде волосся, хоч останні роки вона блондинка.

Співачка одягнута у чорну сукню з горловиною та сидить за столом. Поруч з нею Микола Мозговий у світлому піджаку, над ним схилилася Олена Мозгова. Донька музиканта теж у чорному одязі. Її важко навіть впізнати.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Співачка не підписала світлину, не назвала рік, коли її зроблено. Натомість Білик запитала у підписників, коли було зроблено фото: “Який рік?”.

Підписники Білик сильно здивувалися та сказали, що вона має чудовий вигляд. Вони почали думати, коли зроблено фото і тут думки розійшлися: кінець 1990-х років або початок 2000-х.