Україна продовжує перебувати у критичному становищі, але з виділенням американської та британської допомоги ситуація почне змінюватись і складні часи настануть для окупантів. Впевненість у цьому висловив військовий експерт Владислав Селезньов.

В інтерв’ю виданню «Обозреватель» фахівець звернув увагу на важливий нюанс – у рамках нового пакету Київ отримає далекобійні балістичні ракети ATACMS, а також велику партію крилатих ракет Storm Shadow від Великобританії.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Селезньова, коли ЗСУ отримали HIMARS, ворогові довелося повністю перебудувати свою логістику та відсунути склади та бази на 80 кілометрів від фронту. Те саме станеться і тепер.

“Для ворога в найближчій перспективі наступають дуже темні і складні часи, тому що він буде змушений знову-таки переформатувати свою логістику”, – вважає аналітик.