Засновник і креативний директор модного дому Jacquemus 34-річний Симон Порт Жакмюс і його обранець-бізнесмен Марко Маестрі стали батьками двійнят або близнюків. Вочевидь, подружжя скористалося послугами сурогатної матері.

Малюків назвали Мія та Сан. Фотографією з крихітними ручками новосепечені батьки поділилися в Instagram, де вона зібрала вже понад 20 тисяч лайків.

“Вітаємо, Мія та Сан. Тато Симон і тато Марко”, – написали батьки під фото.

Вони додали, що з народженням первістків здійснилася мрія закоханих. Вочевидь, до статусу батьків чоловіки йшли довго і підійшли відповідально.

Мія і Сан народилися 20 квітня, що можна побачити на їхніх браслетах. Проте обличчя малюків підписникам не показали. Стать також не розсекретили.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як відомо, Симон Порт Жакмюс і Марко Маестрі одружилися ще 2022 року в Шарлевалі, на півдні Франції. Привітати пару тоді приїхали відомі друзі та найближчі рідні.

Цікаво, що про бажання стати батьками та скористатися послугами сурогатної матері подружжя не розповідало. Для багатьох ця новина стала неочікуваністю.