Сполучені Штати більше не заперечують проти застосування американської зброї на території Росії. Таку думку у своєму блозі висловив російський опозиціонер Альфред Кох.

За словами політика, свідченням цього стало знищення стратегічного бомбардувальника Ту-22 на Ставропіллі, а також атака на об’єкти енергетичної інфраструктури та нафтобазу кілька днів тому.

Кох вважає, що Київ не наважився б на такий крок через ризик зіпсувати відносини з Вашингтоном, а без зброї США такі операції було б прокрутити дуже складно.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“З цього особисто я роблю висновок про те, що Білий дім та Пентагон зняли свою заборону на використання американської зброї за цілями на території РФ”, – вважає він.

Також політик припускає, що ця подія разом із схваленням українського пакету допомоги є свідченням початку нового етапу війни.