Стало відомо, чому країна-агресор обрала як мету для постійних атак саме Харків та Дніпро. Своєю думкою щодо того, чим пояснюється така стратегія, поділився військовий оглядач Олександр Коваленко.

Як передає видання «Коментарі», аналітик звернув увагу, що РФ завжди використовує терор мирного населення, як частину своєї стратегії при веденні воєн. Поточний конфлікт, на жаль, не є винятком.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Коваленка, головним завданням таких дій є створення атмосфери паніки та недовіри до влади в українському суспільстві. На цьому тлі, за задумом Кремля, українці мають почати тиснути на Київ з метою укладання миру з РФ на будь-яких умовах.

Що стосується вибору міст, то Дніпро та Харків мають велике населення та зручні для обстрілів у зв’язку зі своєю близькістю до лінії фронту та кордону з Росією.