Хореограф і танцюрист Дмитро Коляденко висловився про возз’єднання з українською співачкою Іриною Білик та в яких стосунках колишні коханці перебувають.

На проєкті “Вихідний 2.0” Коляденко пояснив, що з Білик вони не пара, оскільки треба будувати нове життя, а не повертатися в старі стосунки.

На думку шоумена, з колишніми можна товаришувати, пити чай, але вже не склеїти розбиту чашку. Він виступає тільки за нове життя.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Коляденко наголосив, що з колишньою коханою Іриною він перебуває у дружніх стосунках. Вони приятелюють, але без інтимних стосунків.

Нагадаємо, що Білик та Коляденко зустрічалися в період 2001-2006 рр. Їхні стосунки були схожими на “американські гірки”. Танцівник дуже сильно ревнував жінку, влаштовував скандали і сцени ревнощів. Співачці це набридло і вона покинула Коляденка. Після російського вторгнення колишні ділились спільними фото, чим підігрівали інтерес публіки та догадки про те, чи знову вони разом.