Телекомунікаційна компанія “Київстар” випустила термінове попередження для всіх своїх абонентів та абонентів інших мобільних операторів щодо небезпечних SMS, які можуть бути пов’язані зі шахрайством.

У зверненні до користувачів “Київстар” попередили про загрозу, пов’язану зі зловживанням особистою інформацією, яка стає все більш поширеною. Шахраї намагаються заволодіти даними, використовуючи різні хитромудрі методи та приводи, щоб здобути довіру користувачів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Київстар” рекомендує своїм клієнтам перевіряти отримані повідомлення та листи, особливо ті, які містять пропозиції перейти за посиланням. Крім того, важливо звертати увагу на правопис та імена відправників, оскільки навіть найменша помилка може бути ознакою шахрайства.

Користувачі також закликаються ігнорувати будь-які електронні повідомлення, які запитують особисту інформацію, та завжди перевіряти надійність інформації перед тим, як реагувати на неї.