Українська співачка Камалія відреагувала на публікацію фотографій, де вона зображена із синцями на обличчі та шиї. Виконавиця заперечила звинувачення у домашньому насильстві та заступилася за свого колишнього чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура.

“Звертаюся з щирим закликом до ЗМІ проявляти стриманість і обережність”, – написала Камалія. – “Захур – це людина неперевершеної чесності та доброти, яка стала об’єктом необґрунтованої уваги з боку певних медійних кіл”.

Співачка підкреслила, що Захур завжди був проти насильства, присвятив себе сім’ї та в тяжкі часи допомагає Україні. Вона попросила ЗМІ поважати приватне життя її колишнього чоловіка та не втягувати його в “брудні історії”.

“Я благаю ЗМІ утримуватися від втягування його у будь-які непотрібні дослідження чи сенсації”, – зазначила Камалія. – “У разі будь-яких запитань чи побоювань, я готова стати єдиним об’єктом уваги, захищаючи Захура від будь-якої необґрунтованої уваги”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що днями в Мережі з’явилися фото, на яких Камалія постає із синцями на обличчі та шиї. Деякі видання припустили, що співачка стала жертвою домашнього насильства з боку колишнього чоловіка.

Камалія та Мохаммад Захур були одружені з 2005 року. У них у вересні 2013 року народилася двійня — доньки Арабелла та Мірабелла. Восени 2023 року стало відомо, що пара розійшлася.