Мати вбитого у фунікулері 16-річного хлопця Максима Матерухіна розповіла нові подробиці резонансної справи.

Ірина Матерухіна розповіла, що діти їхали у фунікулері, а той чоловік почався чіплятися до жінок, потім до компанії сина. У Максима запитав, чи готовий він йти захищати Україну. Підліток сказав, що коли прийде час, то готовий. Раніше син говорив мамі, що у 18 років хоче піти у Третю штурмову бригаду.

Коли вагончик перестав їхати, усі почали виходити. Саме в цей момент чоловік штовхнув Максима, падаючи, він розбив головою скло і перерізав сонну артерію. Підліток зміг пройти ще дві сходинки, перебуваючи у стані шоку, та впав на підлогу.

Зараз мати хлопця боїться, що справу замнуть, або ж почнуться погрози родині від цього впливового винуватця. У Максима був ще 9-річний брат.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Ірини, її син був добрив, світлим та був душею компанії. Максим займався футболом, мріяв про кар’єру в спорті та забезпечити батька достойне життя. Він був найкращим братом.

Водночас у ДБР заявили, що підозрюваний не працював у них. Це не військовий, але він співробітник державної служби охорони, правоохоронець, водій. Чоловік був напідпитку, а два тижні тому став фігурантом кримінальної справи з домашнього насильства.