Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував новини про ймовірний наступ росіян на місто. Він запевнив, що це ІПСО, спрямована на те, щоб сіяти паніку серед мирних жителів.

“Це інформаційний фронт та інформаційна війна. Людям треба роз’яснювати, що це брехня, треба заспокоювати, щоб не було хвилювань”, – підкреслив Терехов.

Він також зазначив, що ймовірний наступ росіян на Харків буде для них фатальним, адже Збройні Сили України готові дати відсіч.

“Якщо у росіян є думки захоплювати Харків, то цей наступ для них буде фатальним”, – сказав мер, цитуючи Головнокомандувача ЗСУ.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На питання про евакуацію мешканців деяких районів міста Терехов відповів негативно.

“Ніякої евакуації немає. Новини про це – інформаційна війна. Розповсюдження інформації про евакуацію навмисно робиться, щоб люди хвилювались. Інформація про евакуацію – фейки та інформаційна війна проти Харкова та проти України”, – запевнив він.