Визнаний український мольфар Максим Гордєєв визначив три знаки зодіаку, які мають найсильнішу енергетику та найвищий рівень захисту від вроків та магії.

На третьому місці — Діви, які, за словами мольфара, є настільки захищеними, що будь-які магічні впливи минають їх стороною. Діви мають здатність до самозцілювання та захисту від зовнішніх впливів, а також можуть мати пророчі сни, що допомагають їм передбачати майбутнє.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На другому місці — Овен, який не піддається магічним атакам та має велику енергетичну захищеність. Енергетика Овна захищає не лише самого себе, а його оточення, і будь-яка спроба вплинути на нього, магічно завершуються невдачею.

Перше місце у Максима Гордєєва займає знак зодіаку Рак. Рак має велику енергетичну силу, яка робить його недосяжним для більшості екстрасенсів та магів. Люди цього знаку зодіаку мають здатність до цілительства, передбачення майбутнього та розуміння сновидінь. Будь-яка спроба вплинути на Рака магічно призведе до невдачі для того, хто це намагатиметься зробити, оскільки енергетика Рака захищена за всіма канонами.