Посадити город мало, дуже важливо його постійно підтримувати в порядку, своєчасно видаляючи бур’яни. Впоратися ж із цим не так просто, адже деякі з них ростуть з неймовірною швидкістю.

У зв’язку з цим досвідчені городники ніколи не займаються видаленням бур’янів вручну. Натомість вони використовують спеціальний засіб, який можна приготувати в домашніх умовах.

Для цього нам знадобиться шестивідсотковий оцет та вода. Ці два компоненти слід розвести у пропорції 1:1, додавши 2 столові ложки солі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як кажуть дачники зі стажем, дана суміш ідеальна для обробки однорічної трави, вона її випалює до самого коріння, тому достатньо буде однієї обробки.

При цьому важливо бути акуратним, щоб не пошкодити рослини, що вирощуються. У зв’язку з цим краще проводити обприскування на порожніх ділянках.