Одіозна народна депутатка Мар’яна Безугла розповіла всю “правду” про керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

На своїй Facebook-сторінці вона заступилася за Єрмака, зазначивши, що той – не токсична фігура, а в Україні здійснюються нападки на “тих, хто щось робить”.

За словами Безуглої, навколо Єрмака відбувається цікава ситуація, бо його атакують, або ж придумають сотні причин, чому той поганий. Також керівнику ОП заздрять, міфологізують та звинувачують, або ж мовчать.

Нардепка зауважила, що у дописах та під час виступів представників “Слуги народу” не зустріти згадок про Єрмака, нібито його не існує. Згадки про чинного керівника ОП – моветон, який передасться, якщо про це говорити.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вона згадала і про себе, наче через її активність та думки на неї відбуваються постійні нападки. Але цей опір тривіальних реакцій та алгоритмів української ментальності треба пройти, каже Безугла.

“З особистих спостережень — так, це складна людина з власними ідейними переконаннями”, – сказала Безугла про Єрмака, додавши, що його ступінь залучення в долю України безпрецедентний, і ніхто з ОП таким ще не був. Користувачі також відреагували на її заяви.