62-річна жінка, яка проживає в Іспанії, стала жертвою шахрайства в Інтернеті, піддавшись на лінії схиблених обіцянок особи, яка видає себе за голлівудську зірку Бреда Пітта. 

Однак пізніше виявилось, що це був підступний обман. Олена Корнеа зауважила, що під час їхнього онлайн-спілкування «Бред Пітт» навіть зізнався їй у коханні.

В ході цієї вигаданої історії жінка переказала шахраям 1112 фунтів стерлінгів (приблизно 1300 євро), переконана, що вона допомагає своєму улюбленому акторові. Проте подія набула неприємного обороту, коли виявилося, що за шахраїв стоїть група з Нігерії.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За останніми даними, вона звернулася до іспанської цивільної гвардії і повідомила про шахрайство. Корнеа також вирішила попередити інших про небезпеку спілкування з видатними особистостями в соціальних мережах, наголосивши на важливості обережності.

Олена Корнеа вирішила розкрити історію, яка почалася з листа на TikTok, в якому їй запропонували членську картку VIP. За її словами, шахраї навіть представилися фальшивими документами та використовували маніпуляції, щоб здобути довіру. В результаті цієї дії вона втратила свої заощадження, надіславши гроші на рахунок шахраїв.