37-річна українська співачка Міка Ньютон (справжнє ім’я Оксана Грицай) не на жарт розхвилювала своїх фоловерів та шанувальників. Вона опублікувала в Instagram знімок з лікарні й фанати вирішили, що співачка знову хвора на рак.

Ньютон, яка понад 10 років мешкає в США, у stories в соціальній мережі Instagram опублікувала фото, на якому зображена у захисній масці та зі стаканчиком кави у руках.

“Щоразу, коли мені потрібно приходити до онкоцентру, не можу повірити, що це все частина мого життя”, – так вона підписала фото.

Співачка розповіла, що має їздити до онкологічного центру ще півтора року, аби час від часу перевіряти, чи немає у неї рецидивів – Міка Ньютон у 2019 році захворіла на рак яєчника. Спочатку її оперували в Києві, а згодом у США.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Сьогодні думала про те, що мені залишилося ще півтора року їздити сюди на перевірку, щоб стати випускницею цієї школи життя. Щоразу, коли я тут, все дуже емоційно, багато думок у голові”, – поділилася своїми переживаннями Міка.

Нагадаємо, Міка Ньютон родом з України, але 10 років тому вона переїхала до Сполучених Штатів Америки. У грудні 2018 року вона одружилася з Крісом Сааведрою. Чоловік Міки її одноліток.