Народний депутат та член комітету з питань аграрної та земельної політики Дмитро Соломчук розповів, що цієї весни не прогнозується суттєвого підвищення цін на основні продукти

“На мою думку кардинального підвищення цін на продукти не відбудеться. Овочі, які зиму зберігалися в овочесховищах, почнуть дешевшати. Зокрема зменшується ціна на картоплю та цибулю у порівнянні з січнем”, – сказав парламентар.

Також нардеп спрогнозує в зниження цін на яйця, адже у весняно-літній період з’являється багато домашньої продукції, фермерські господарства за якістю та ціною вже конкурують з великими виробниками.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

При цьому можуть незначно зрости ціни на молочну продукцію.

“Ціна на молочну продукцію може не суттєво підвищитися у разі подорожчання палива. У цьому випадку молочка може додати у ціні декілька відсотків через логістику”, – пояснив Дмитро Соломчук.