Польських прикордонників підняли по тривозі через незвичних “порушників” кордону з Україною. Їх назвали “рецидивістами”.

Пресслужба Бещадського відділу Прикордонної служби повідомили, що прикордонників підняли по тривозі, оскільки отара овець паслася і перейшла кордон, потрапивши на українську територію.

Вночі отара овець в районі пункту пропуску “Корчова-Краківець” потрапила в Україну. Пристрої показали, що до кордону наближаються незвичні фігури. Прикордонники розпізнали отару овець на екранах моніторів. Тварини перейшли кордон і почали спокійно пастися далі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Польські патрульні добре знали прикордонну територію та тих, хто поруч проживає. Тому вони оперативно знайшли власника непокірних овець та сповістили про інцидент. Отара повернулася у Польщу, коли підбадьорилася через крики господаря і пішли додому.

За словами прикордонників, вівці стали “рецидивістами”. Виявилося, що це не вперше така “бригада” перетинає кордон. Два тижні до цього вівці уже виходили на прикордонну смугу.