Російський диктатор Володимир Путін виявив свою реакцію на трагічну подію, що сталася в концертному залі “Крокус Сіті Хол” під Москвою. 

Про це повідомив речник Кремля Дмитро Пєсков.

“Глава держави пропускає такі трагедії повністю через себе. І повірте мені, якщо ви не побачите на його обличчі сліз, це не означає, що йому не боляче. І те, що переживає він, навряд чи хтось колись дізнається та зрозуміє. Зокрема й ми з вами”, – відзначив Пєсков.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Варто зазначити, що керівництво РФ, включаючи самого Путіна, не відвідало меморіал жертвам теракту. Раніше Пєсков заявив, що візит Путіна до місця теракту був би недоцільним. Реакцію Путіна на подію чекали протягом доби.

22 березня у концертному залі “Крокус Сіті Хол” у підмосковному місті Красногорську стався теракт – озброєні бойовики розстріляли понад сотню відвідувачів ТЦ.