Вранці 25 березня Київ сколихнули чергові вибухи. У цей час діти були у закладах освіти, а люди – на роботі.

У Печерському районі дівчина-бариста стояла за барною стійкою у момент прильоту. Вона встигла присісти та прикрити голову руками, коли стався приліт поруч

Цієї дівчиною виявилася 18-річна Марія Євстаф’єва, яка після черговою атаки сказала: “Як нас можна зламати? У нас приліт, а ми працюємо та робимо каву”. За її словами, після увімкнення тривоги до неї зайшла подруга, яка розповіла, що тривогу включили тільки “після бабаху”. Одразу після цього пролунав вибух. Марія почула, як падає скло. Присідаючи, вона встигла натягнути капюшон.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У мережі з’явилося відео з дівчиною. До кав’ярні почали приходити сусіди та постійні відвідувачі, які пропонували надати фінансову допомогу для швидкого відновлення закладу.

Співвласниця кав’ярні Карина Громова розповіла, що наявні пошкодження вони можуть усунути власними силами, оскільки більш нагальні потреби – допомога військовим.