Це універсальний соус, який підійде до будь-якого м’яса чи риби. До його складу входять томатна паста, цибуля, часник, паприка, кріп, базилік, цукор та сіль. Для цього підготуйте всі інгредієнти та перебийте їх у блендері.

Інгредієнти:

  • томатна паста – 3 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • часник – 5 зубчиків
  • чорний перець мелений – 1 ч. л.
  • паприка солодка – 1 ч. л.
  • кріп – пучок
  • базилік – пучок
  • олія – 3 ст. л.
  • вода кип’ячена холодна – 100 мл
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Часник та цибулю очищуємо, нарізаємо довільно.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У блендер викладаємо томатну пасту, цибулю, часник, зелень кропу та базиліку, перець, паприку, цукор, сіль, олію та воду. Усе перебиваємо блендером протягом 30-40 секунд.

Викладаємо готовий томатний соус у спеціальний соусник та подаємо до столу.