Це універсальний соус, який підійде до будь-якого м’яса чи риби. До його складу входять томатна паста, цибуля, часник, паприка, кріп, базилік, цукор та сіль. Для цього підготуйте всі інгредієнти та перебийте їх у блендері.
Інгредієнти:
- томатна паста – 3 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- часник – 5 зубчиків
- чорний перець мелений – 1 ч. л.
- паприка солодка – 1 ч. л.
- кріп – пучок
- базилік – пучок
- олія – 3 ст. л.
- вода кип’ячена холодна – 100 мл
- цукор – 1 ч. л.
- сіль – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Часник та цибулю очищуємо, нарізаємо довільно.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
У блендер викладаємо томатну пасту, цибулю, часник, зелень кропу та базиліку, перець, паприку, цукор, сіль, олію та воду. Усе перебиваємо блендером протягом 30-40 секунд.
Викладаємо готовий томатний соус у спеціальний соусник та подаємо до столу.