Журналісти дослідили, як змінився рівень бідності в РФ

Попри офіційні заяви кремлівської влади про зниження рівня бідності, росіяни відчувають на собі жахливі наслідки війни в Україні.

За даними опитувань, 30% росіян не вистачає грошей на їжу. Їм доводиться економити на всьому, навіть на бананах та яблуках, які подорожчали.

Зростає попит на алкоголь, а кількість крадіжок у магазинах збільшилася на 18-20%. Найчастіше крадуть сир, каву, ковбасу, коньяк та цукерки.

Пенсіонери змушені ритися у смітниках, щоб знайти прострочені продукти.

У деяких містах сталися “битви” за дешеві або безплатні товари. Покупці б’ються за сушарки для білизни та цукор, немов не їли три дні.

Жахлива реальність життя за Путіна не обмежується лише крадіжками їжі.

Близько 14% росіян досі не мають вдома туалету зі зливом, а 7% живуть у будинках з пічним опаленням.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сім’ям мобілізованих дарують дрова та рибу, щоб заохотити нових солдатів йти на війну.

Тим часом Кремль готує нове підвищення податків. 20-22% росіян змушені будуть платити 15% податку з доходів, що перевищують 1 млн рублів на рік.

Жахлива війна в Україні руйнує не лише українські міста, але й життя людей в самій Росії. Ці люди живуть у злиднях, страху та безнадії, поки Путін жене їх на вірну смерть.