Міністр оборони України Рустем Умєров прокоментував рішення, які були ухвалені на засіданні за участі партнерів нашої країни у Німеччині.

За його словами, протягом наступних двох тижнів Україна отримає військову допомогу, яка має влаштувати нашу армію. Надійде вона максимум за 15 днів.

Умєров наголосив, що боєприпасів буде така кількість, яка потрібна для “першого кроку” ЗСУ. Зосереджувалися в основному на артилерії, протиповітряній обороні та ракетах.

“Ми отримали цю допомогу і їдемо з результатами”, – наголосив міністр, додавши, що з “Рамштайну” українці їдуть з артилерією. Також буде збільшено виробництво боєприпасів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім цього, Умєров запевнив у готовності нашої армії до можливого наступу російських окупантів з півночі. Окрім озброєння, Сили оборони України будуть оборонні лінії.

Нагадаємо, що 19 березня відбулася чергова зустріч представників країн-партнерів України на німецькій авіабазі Рамштайн. Її ініціював міністр оборони США Ллойд Остін.