Британські ЗМІ не публікували фотографій принцеси Кейт, мабуть, з міркувань толерантності до королівської родини, яка просила дати час Кетрін до відновлення після операції. Повідомляється, що Кейт і Вільям були помічені приблизно за милю від їхнього котеджу Аделаїда у Віндзорі в суботу, в той час поки їхні троє дітей Джордж, Луї та Шарлотта були на заняттях спортом.

Свідок, який бачив пару, розповів The Sun учора ввечері:

“Після всіх чуток, які ходили навколо, я був приголомшений, побачивши їх там. Кейт ходила магазинами з Вільямом, і вона була щасливою і мала гарний вигляд. Дітей з ними не було, але це гарний знак, що вона була досить здорова, щоб зайти до магазину.

Хоча жодних фотографій пари зроблено не було — відповідно до їхнього прохання про конфіденційність, поки Кейт одужує — їхня поява, про яку повідомляється, є обнадійливою ознакою того, що вона робить перші кроки до повернення до офіційних королівських обов’язків.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Очікується, що принцеса, яка востаннє з’являлася на публіці в Сандрінгемі на Різдво, повернеться до публічної діяльності після 17 квітня, коли її діти повернуться до школи Ламбрук, неподалік Аскота, після великодніх канікул.

Тим не менш, є припущення, що Кейт тепер може повернутися раніше, і з’явиться на щорічній великодній службі у каплиці Святого Георгія у Віндзорі.