Бєлгород та прикордонні райони області знову зазнали обстрілів з повітря. Внаслідок “прильотів” пошкоджено промислові об’єкти, житлові будинки та автівки.  

18 березня ввечері в Бєлгороді пролунали вибухи. За даними ЗМІ, постраждав завод “Енергомаш”. Міноборони РФ заявило про збиття 8 повітряних цілей, але місцеві жителі стверджують, що руйнування могли бути спричинені діями російської ППО.

19 березня губернатор Бєлгорода оголосив про евакуацію 9000 людей, переважно дітей, з міста та прикордонних районів.

Вранці 19 березня знову пролунали вибухи. Постраждала парковка, де згоріли кілька автівок та було пошкоджено житлові будинки.

Бійці легіону “Свобода Росії” закликали жителів Бєлгорода тікати з міста через високу ймовірність нових обстрілів.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За даними кремлівських військкорів, бої йдуть за прикордонне селище Козинка. Російські ЗМІ повідомляють про обстріли артилерії в Грайвороні, де нібито знаходиться підрозділ Росгвардії.

У соціальних мережах з’явився флешмоб, де жителі Бєлгорода висловлюють своє обурення обстрілами та звинувачують владу в бездіяльності. Деякі користувачі пишуть вірші про страждання міста.