Уродженка Одеси Регіна Тодоренко отримала російський паспорт. Співачка навіть проголосувала за нового президента РФ на “виборах”.

Як повідомляють росЗМІ, росія дала Тодоренко громадянство РФ декілька днів тому, тому вона встигла проголосувати за диктатора владіміра путіна на так званих “виборах”.

Раніше ж Тодоренко, яка заміжня за російським співаком Владом Топаловим і вже багато років живе у РФ, не поспішала отримувати російський паспорт. Вона проживала в Москві з українським паспортом та заробляла криваві рублі.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Співачці не завадило отримати громадянство країни-окупантки обстріли рідної Одеси та й загалом повномасштабна війна проти України. Відомо, що близькі Тодоренко, зокрема батьки, під час повномасштабної війни залишилися в Україні.

Нагадаємо, що Тодоренко не висловлюється про те, що росія напала на Україну, вбиває українців та обстрілює її ракетами. Замість цього вона мовчить, заробляючи гроші у РФ. Зрадницю внесли до санкційного списку в Україні.