Мер Конотопа прокоментував ракетні удари по місту. Останнім часом Сумщина страждає від постійних обстрілів російських окупантів.

Артем Семеніхін в етері “Суспільного” висловив припущення, що в Конотопі можуть діяти люди, які повідомляють про обстріли російських військ. Він стверджує, що аналіз російських пабліків дав змогу виявити, що хтось моніторить обстріли та робить певні корективи, спрямовуючи ракети у вказаному напрямку. Цих людей він назвав “ждунами”.

Семеніхін підкреслив, що спецслужби мають зайнятися цією проблемою і він впевнений, що вони впораються з цим завданням.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також мер повідомив, що російські окупанти нещодавно вдарили по місту керованою авіаційною ракетою Х-59, попередньо завдавши удару “Іскандером-К”. Внаслідок атак було пошкоджено інфраструктуру міста, що спричинило відсутність тепла та гарячої води в одному з мікрорайонів.

Нагадаємо, що це не перші такі атаки: 17 березня РФ вдарила по Конотопу двічі, тоді було пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури. Вже наступного дня відбувся ще один ракетний удар по місту. В одному з мікрорайонів відсутнє теплопостачання та гаряча вода.