Клієнтам одного українського банку порадили перевипустити картки.

Йдеться про ті картки, у яких закінчується термін дії. Потрібно прийти у будь-яке відділення ПриватБанку, замінити картку і користуватися далі. Таку інформацію надали на сайті фінансової установи.

Українцям пояснили, що перевипущену картку можна замовити онлайн з доставкою Україною чи за кордон. Для цього потрібно відкрити меню “Гаманець” та обрати там картку, яку ви хочете перевипустити. Далі просто натисніть “Замовити картку”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також у Приват24 дозволили оформлення миттєвих Digital-карток, щоб оплачувати смартфоном, купувати оплати, знімати готівку з банкоматів Привату. Її можна оформити у розділі “Всі карти” – далі “Додати” – “Digital карта”.

Банкіри нагадали, що в період воєнного стану термін дії усіх пластикових карток автоматично продовжили на 30 місяців. Тому всі картки повинні працювати.