Рибні консерви є в складі багатьох полярних закусок. Вони достатньо ситі, а також чудово поєднуються з різними продуктами. Але далеко не всі рибні консерви є безпечними.
Консервований тунець
Саме консерва з тунця є дуже шкідливою. В такому продукті є багато ртуті, яка негативно впливає на організм. Особливо багато ртуті в тунці, який називається альбакор. І вміст небезпечної речовини навіть не залежить від того, де саме була виловлена риба.
Не купуйте консервовану рибу в олії
Якщо ви все ж купуєте рибні консерви, обирайте саме ті, які приготовані у власному соку. Риба в олії дуже токсична і погано впливає на шлунок.
Які види риби шкідливі
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Не варто обирати атлантичний лосось – це штучно вирощена на фермі риба, тому що її в природі вже майже немає. Годують її антибіотиками, які для людини дуже небезпечні.
Також це велика глибоководна риба, яка водиться в атлантичному океані – він дуже забруднений різноманітними металами і токсичними речовинами.
Досить несподівано, що консервовані креветки також достатньо шкідливі, тому що в них може бути вуглець, а також антибіотики. Багато видів креветок вирощені штучно.