Народний депутат Микола Тищенко заявив про переслідування та нацькував поліцію на журналіста Михайла Ткача, який оприлюднив розслідування про його бізнес в Ужгороді.

Як повідомив журналіст у своєму Facebook-пості, поліція відвідала його готельний номер в Ужгороді о 2:40 ночі за заявою Тищенка про переслідування. Цей інцидент стався незадовго після того, як журналісти оприлюднили розслідування про бізнес депутата в місті.

За даними розслідування, Микола Тищенко та його асоціати мали різноманітні комерційні підприємства у місті, серед яких апартаменти, салон краси, похоронний бізнес та п’ятизірковий парк-готель.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Поліція прибула до готелю, де зупинилася знімальна група УП, з метою встановлення фактів, пов’язаних з заявою депутата про переслідування. Натомість журналіст Ткач вважає, що Тищенко спробував обмежити його діяльність та перешкодити розслідуванню бізнесу.

“Те, що деякі народні депутати замість війни займаються бізнесом – це куди більша загроза для країни, ніж здається”, – прокоментував Ткач.