У Німеччині сталася страшна подія. В місті Гоккенгайм знайшли тіло 27-річної українки Рити.

Вона була вбита, а її тіло знайшли на березі річки Рейн. Там були сліди насильства, пише німецька газета Bild.

У цій трагедії також зникли безвісти її донька, яка мала лише пʼять тижнів, та її 51-річна мати Марина Стеценко. Поліція розпочала пошуки новонародженої та її бабусі. У пошуках беруть участь 60 поліцейських. Всі троє раніше жили в будинку для біженців у районі Рейн-Неккар.

На місці, де знайшли тіло дівчини на березі річки Рейн, спеціальні собаки обстежили територію. Вони шукали можливі речі, які можуть бути пов’язані зі злочином.

Поліція говорить, що мати загиблої є головним свідком у справі про смерть її дочки і зникнення новонародженої онуки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Людей, які бачили щось підозріле 6 або 7 березня 2024 року або були у цьому районі, просять звернутися до поліції за номером 0621/174-4444 або у будь-яке відділення поліції.

Поліцейські отримали близько 50 звернень від громадськості. Вони активно шукають матір і доньку загиблої. Інформація про загиблу біженку та її фотографії поширили в Інтернеті.