Кінець березня обіцяє бути насиченим та динамічним. Небесні транзити, зокрема, Місяць у раціональному Тельці, спонукатимуть до ухвалення важливих рішень.

Астрологи використовують карти Таро, щоб конкретизувати прогноз та поглянути на ситуацію з іншого боку. Карти можуть дати важливі поради та перестороги.

Овен

Карта Таро: Вежа

Всесвіт немов закриває перед вами якісь двері, тож не варто бути занадто впертими і постійно намагатися їх відчинити. Вежа – карта змін і прориву, але доведеться змінити напрямок та звернути увагу на інші шляхи. У вас є можливість вільно бігти до мети, однак потрібно зняти рожеві окуляри та уважно оцінити ситуацію.

Телець

Карта Таро: Закохані, перевернута

Закохані – карта сумнівів. Кожен може піддатися спокусі, і після тривалих стосунків, ймовірно, вам захочеться новизни. Ви будете думати, що це просто безпечний флірт, але випадкові погляди можуть призвести до більшого. Якщо ви почуваєтеся нещасливими або незадоволеними, краще повідомити про це партнерові і поставити крапку в стосунках, ніж жити в обмані.

Близнюки

Карта Таро: Лицар пентаклів

Дуже важко сказати правду, якщо знаєте, що це повідомлення може зашкодити вашим стосункам. Чесність справді є найкращим вибором. Партнер вартий того, щоб знати правду. Проявіть уважність та делікатність, але не уникайте щирих розмов.

Рак

Карта Таро: Туз мечів

Дотепність може допомогти вирішити низку життєвих проблем та подолати деякі труднощі. Зіткнувшись із важкими випробуваннями, спробуйте шукати в усьому позитив. У вас є вибір: злитися на весь світ чи відпустити ситуацію.

Лев

Карта Таро: Трійка жезлів

Трійка жезлів – це карта, яка спонукає до великих мрій, але вони не завжди можуть втілитися в реальність. Всесвіт дає підказку: пам’ятайте, що для здійснення великої мрії потрібна не одна людина. Для досягнення великої мети потрібна допомога, тому не будьте занадто закритими і егоїстичними.

Діва

Карта Таро: Дев’ятка жезлів, перевернута

Ви пройдете через всі випробування. Першим кроком до прийняття ситуації буде усвідомлення того, що у вашому житті настала смуга злетів і падінь. Темні часи дуже непрості, тому що вони блокують вашу здатність бачити світло. Але знання того, що один-єдиний поворот події може привести до кращого майбутнього, надає сили. Це лише питання часу, коли ці труднощі залишаться позаду.

Терези

Карта Таро: Ієрофант

Вам випала карта віри і моралі, дотримання традицій і суспільних норм. Деякі речі і ситуації змінюються повільно. Можливо, ви боретеся з якимись переконаннями, релігійними чи політичними, намагаючись досягти загального блага. Ви намагаєтеся бути бунтарем, але інколи слід працювати через систему, щоб змінити її.

Скорпіон

Карта Таро: Дурень

Вам не подобається сидіти на одному місці, тому, коли ви бачите шанс, ви поспішаєте все кинути і піти назустріч мрії. Однак ця карта Таро служить попередженням. Не можна настільки відчайдушно прагнути змін, щоб не прислухатися до розуму.

Стрілець

Карта Таро: Туз жезлів, перевернута

У вас в кишені є туз, але зараз не найкращий час, щоб ним скористатися. Удача приходить, коли підготовка зустрічається з можливостями. Ви можете відчувати себе підготовленими, але ця карта Таро вказує, що щось не так. Просто не робіть імпульсивних вчинків.

Козоріг

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Карта Таро: Четвірка кубків

Ви прагнете відчуття безпеки та стабільності у своєму житті. Однак ви ніколи не можете контролювати певні події. Зосередьтеся на особистому щасті. Ви повинні визначити, що викликає усмішку на вашому обличчі та радість у серці. Визначте свої потреби та шукайте радість у щоденних простих моментах.

Водолій

Карта Таро: П’ятірка кубків

Вам розбили серце у минулому, і наприкінці березня ностальгічні емоції поглинуть вас з неймовірною силою. Можливо, ви постійно думаєте про колишнього, який дуже вас образив, але ніколи не вибачався за скоєне. Настав важливий час для зцілення та глибинної трансформації. Зверніться за допомогою, коли емоції стають нестерпними.

Риби

Карта Таро: Місяць

Ви маєте дуже сильну інтуїцію, до якої не завжди готові прислухатися. Інколи ваше шосте чуття може підказувати речі, які іншим у вашому оточенні здаються дещо дивними. Але карта каже, що вам дано зазирнути у майбутнє, щоб отримати важливі підказки. Не ігноруйте свої можливості.