Така піца практично не поступається за смаком традиційній, а часу на її приготування йде мало. Улюблену страву можна приготувати без дріжджів та замішування тіста, для цього просто купіть у будь-якому супермаркеті лаваш.
Інгредієнти:
- лаваш – 2 шт.
- печериці – 2 шт.
- сир твердий – 200 г
- ковбаса – 100 г
- кетчуп – 2 ст. л.
- помідор свіжий – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець чорний мелений
Спосіб приготування:
Цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями. Ковбасу нарізаємо соломкою, а помідори – тонкими кружальцями. Печериці – слайсами.
Викладаємо лист лаваша на деко.
Твердий сир натираємо на великій тертці та розділяємо на дві частини.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Одну частину сиру викладаємо на лаваш. Зверху накриваємо другим лавашем. Змащуємо кетчупом, посипаємо цибулею. Викладаємо ковбасу, печериці, помідори. Посипаємо перцем і сиром, що залишився.
Випікаємо в наперед розігрітій духовці до 200 градусів 12-15 хвилин.