Така піца практично не поступається за смаком традиційній, а часу на її приготування йде мало. Улюблену страву можна приготувати без дріжджів та замішування тіста, для цього просто купіть у будь-якому супермаркеті лаваш.

Інгредієнти:

  • лаваш – 2 шт.
  • печериці – 2 шт.
  • сир твердий – 200 г
  • ковбаса – 100 г
  • кетчуп – 2 ст. л.
  • помідор свіжий – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • перець чорний мелений

Спосіб приготування:

Цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями. Ковбасу нарізаємо соломкою, а помідори – тонкими кружальцями. Печериці –  слайсами.

Викладаємо лист лаваша на деко.

Твердий сир натираємо на великій тертці та розділяємо на дві частини.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Одну частину сиру викладаємо на лаваш. Зверху накриваємо другим лавашем. Змащуємо кетчупом, посипаємо цибулею. Викладаємо ковбасу, печериці, помідори. Посипаємо перцем і сиром, що залишився.

Випікаємо в наперед розігрітій духовці до 200 градусів 12-15 хвилин.