Добровольці, що воюють на боці України проти російських окупаційних сил, повідомили про успішне взяття під контроль селища Тьоткіно у Курській області.

Відео, опубліковане легіоном “Свобода Росії”, показує втечу російських військових зі своєї території.

Хоча спочатку повідомлялося про повне взяття селища, пізніше уточнено, що бої продовжуються. Учасники рейду залишають відкритим питання про те, як довго вони залишаться на цій території.

Однак вже зафіксована ефектна реакція російських сил на натиск учасників Легіону “Свобода россии” і РДК. Поки бої трохи затихають, але ситуація лишається напруженою, особливо перед очікуваною ніччю.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, учасники “Сибірського батальйону” повідомили про змушену втечу російських військових з одного з КПП на кордоні між РФ та Україною. OSINT-дослідники підтверджують ці події, вважаючи, що це сталося на КПП “Грайворон” у Бєлгородській області.

Попри це, відомо, що російські військові вчинили спротив і завдали значних втрат ворожим силам, але рішення добровольців залишається невизначеним.