Коханню покірні не тільки «всі віки», але також і багато інших відмінностей людей, включаючи зріст. На власному прикладі це довели Ешлін та Ділан з США.

Хлопець і дівчина вже тривалий час перебувають у стосунках і їм зовсім не завада те, що Ешлін нижче за свого коханого на пів метра. зріст Ділана 210 сантиметрів, а його дівчина ледве дотягує до 155, але це не заважає їм виглядати разом дуже гармонійно.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Так візуальна відмінність, звичайно, привертає увагу оточуючих, але пару це тільки тішить. На додаток, Ешлін та Ділан регулярно знімають відеоролики про своє життя.

Вони іронізують з приводу побутових моментів, із якими доводиться зіштовхуватися парі зі значною різницею у зрості. На них Ділан, наприклад, підіймає Ешлін, щоб вона могла побачити всі невидимі їй місця у квартирі.