Український співак Віктор Павлік розсмішив мережу проханням не торкатися до нього під час фотографування з шанувальницями. Артист наполегливо просив жінок, які підійшли зробити спільний кадр, не обіймати його ані за спину, ні за плечі.

Судячи з виразів обличчя фанаток зірки, їм прохання не припало до душі. Ролик опублікували в TikTok з підписом “Експонат руками не чіпати”, а звідти його репостнули в Х, раніше Twitter, де пост став вірусним.

На кадрах не чути, про що виконавець розмовляє з жінками, але видно, що він делікатно прибирає їхні руки та жестами показує своє невдоволення.

Артист був не проти зробити спільні фото, але просив просто стояти поруч, не торкаючись до нього. В мережі припустили, що про це його попросила дружина.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Справжній чоловік не дозволяє торкатися до себе чужим тіткам”, “Бо тітки крадуть енергію і щастя, можуть наслати приворотів, згубити сімʼю”, “Ні обіймашок, ні торкання”, “Молода дружина сказала не чіпати”, – пожартували в мережі.

Серед інших поширених версій: особисті кордони, забобони та брудні руки фанаток. Справедливо буде зазначити, що деякі користувачі з розумінням поставилися до бажання зірки, зізнавшись, що їм також не подобається фізичний контакт із чужими людьми.