Російський співак Олександр Малінін заявив, що готовий поїхати на війну в Україну. З такою заявою артисту довелося виступити через кампанію цькування, що стартувала й могла призвести до позбавлення його можливості заробляти в РФ.

Річ у тім, що Малініна, з подачі депутата гордуми Саратова Романа Грибова, звинуватили у відсутності патріотизму, а також мовчанні щодо так званої «СВО».

Також музиканта звинуватили у тому, що до Росії він приїжджає лише для того, щоб заробити грошей на виступах, а живе нібито у Німеччині.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Малінін, звичайно, вже заявив, що це не правда, а також публічно висловився у підтримку Путіна та його кривавої війни з сусідньою країною. Також Малінін видав, що готовий захищати батьківщину зі зброєю в руках.

«Я в армії служив, присягу приймав і вірний їй досі. Якщо треба буде йти батьківщину захищати, я готовий», – сказав співак.