Салю любить багато хто, але далеко не всі здогадуються, що цей продукт – це не тільки смачні ласощі, але ще й справжнісінькі ліки.

Як кажуть лікарі, сало має цілий спектр корисних властивостей, через що його в малих кількостях потрібно вживати щодня.

Вважається, що регулярно з’їдаючи шматочок сала можна вберегтися від атеросклерозу, онкологічних захворювань та застою жовчі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо привчитися щодня розсмоктувати на голодний шлунок невеликий шматочок сала, жовчний міхур сам впорається із зайвою кількістю секрету та врегулює його кількість.

Також сало стане чудовим помічником у профілактиці поліартриту, остеохондрозу та ревматизму. Вивести зайві солі з організму допоможе бутерброд із 20 грамами сала щодня.