Військовослужбовиця Ірина Бобик звинуватила провідника “Укрзалізниці” у сексизмі.

У своєму Фейсбуці жінка розповіла, що на залізничній станції у Львові, коли пасажири заходили у потяг сполученням ”Львів-Запоріжжя”, провідник відмовлявся розпочинати посадку пасажирок у вагон. Він аргументував, що першим має зайти чоловік-пасажир.

Бобик каже, що їй довелося пояснювати працівнику УЗ, що “жінки – теж люди”. І коли аргументи були вичерпані, Бобик довелося показати посвідчення військовослужбовиці.

Зрештою провідник пропустив пасажирок у вагон. 

“Я, звісно, розумію, що ситуація не кінець світу. Але я за те воюю, щоб у тилу мене змушували себе відчути недолюдиною на догоду магічному мисленню і давнім забобонам?”, – написала жінка.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В Укрзалізниці Ірині відповіли, що перепрошують за незручності.

“У нашій компанії ми дотримуємося принципу рівноправності пасажирів, а також важливість забезпечення високоякісного сервісу у нас завжди у пріоритеті. Ми постійно працюємо над підвищенням кваліфікації наших провідників, щоб забезпечити нашим пасажирам приємну та комфортну подорож”, – йдеться в зауваженні до публікації військовослужбовиці.