Учасниця проєкту “Пісня мого життя” та ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла про важливий період свого життя. 

На початку епізоду Ганна обрала пісню “It Must Have Been Love” гурту Roxette як саундтрек до фільму “Красуня”. Вона поділилася своїми спогадами про фанатство до гурту ще з підліткових років та враженнями від концерту, який вона відвідала у Києві у віці 30 років.

Ганна Маляр вразила глядачів, принісши до студії коробку зі своєю колекцією касет, вирізок з журналів та пісенників, яку вона зберегла з тих часів. Це стало не лише власною подорожжю в минуле, але й можливістю ділитися спільними емоціями з глядачами.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте, не лише музика стала об’єктом обговорення в програмі. Ганна Маляр також відверто розповіла про вплив війни на її особисте життя та шлюб, визнавши, що війна вплинула на її характер та стосунки з чоловіком.

“Звісно, всі пісні, які пов’язані з побаченнями, ми вважаємо своїми. Моя робота, звісно, наклала відбиток на характер. Зараз я не та Аня, з якою одружився мій чоловік. Це дві різні людини. Тому ми з чоловіком долали певні речі, адже потрібно сприймати людину іншою в тих обставинах, в які вона потрапила”, – зізналася Ганна.