Російський диктатор владімір путін заслав на Захід шпигунів, навмисно не закриваючи кордони РФ. Завдяки цьому тисячі росіян втекли за кордон.

The Wall Street Journal, посилаючись на чиновників з Європи, пише, що кремлівський режим відправив своїх агентів на Захід, які можуть займатися політично вмотивованими вбивствами.

Журналісти кажуть, що після 24 лютого 2022 року сотні тисяч громадян РФ втекли до Європи, Центральної Азії та Кавказу, щоб уникнути мобілізації. Разом з ними виїхали російські агенти, які стали на заміну тим, яких депортували назад в росію.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На думку джерел видання, за вбивством льотчика Максима Кузьмінова, який переправив російський гелікоптер до України, стоять саме ці люди. Також агенти путіна можуть бути причетними до інших загадкових смертей росіян за кордоном.

У WSJ нагадали, що бізнесменів з РФ знаходили потонулими або повішеними у різних куточках світу. До прикладу, депутат “Єдиної росії” впав з даху в Індії.