Участь Ірану, Північної Кореї, а також допомога цивілізованого світу Україні свідчить про початок Третьої світової війни.

Про це сказав військовослужбовець Кирило Сазонов під час телемарафону.

“Я не знаю, які ресурси використає Росія. Російські обіцянки зараз не котируються на ринку, тільки передоплата. Нам своє робити: тримати оборону, бити по їх тилах, по їх економіці. Тільки так я бачу, ми зі свого боку можемо щось робити”, – зазначив він.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Кирило Сазонов висловив сподівання, що партнери на Заході з одного боку будуть постачати Україні достатньо снарядів, з іншого – санкціями душитимуть і Росію, і її проксі.

“Насправді немає вже україно-російської війни. Участь Ірану, участь Північної Кореї і “всяких Еритрей”, і допомога цивілізованого світу Україні – фактично ми маємо зараз початок Третьої Світової війни”, – додав Кирило Сазонов.