34-річна бодибілдерка Джекі Корн з Нідерландів, відома як “жінка-Халк”, завоювала популярність в Instagram завдяки своїй неймовірній статурі та силі.

Татуйована брюнетка з дивовижною мускулатурою часто ділиться фото та відео зі своїх тренувань та реслингових виступів, надихаючи інших жінок на самовдосконалення.

Джекі зізнається, що втомилась від надмірної уваги з боку чоловіків. Деякі пропонують їй зустрічі за гроші, фотографування або навіть шлюб, але вона відмовляється, адже цінує традиційні погляди на стосунки.

Спортсменка переконана, що більшість чоловіків не змогли б з нею впоратися, адже вона фізично дуже сильна й може здолати будь-кого на рингу. Її жартівливе твердження про те, що деякі залицяльники її бояться, підтверджують численні коментарі підписників.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Наразі Джекі мріє про участь у змаганнях з реслінгу компанії WWE. Вона намагається зв’язатися з професійними реслерками, але поки безрезультатно.

Корн не здається й вірить, що одного дня зможе вразити глядачів своєю силою на одному з популярних телевізійних шоу.