Хек – дуже бюджетна та смачна риба, яка може бути основою для приготування котлет, супу. Ще її можна смажити, запікати та варити.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смаженого хеку, який потрібно замаринувати у спеціях та з цибулею.

Інгредієнти:

  • філе Хека
  • цибуля
  • сіль, перець, лавровий лист
  • яйце
  • молоко
  • борошно

Спосіб приготування:

Філе нарізаємо на шматочки.

Цибулю нарізаємо півкільцями, додаємо до риби, посипаємо спеціями та залишаємо щонайменше на три години, в ідеалі на ніч у холодильник.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Збиваємо яйце, вливаємо молоко та перемішуємо.

Обмочуємо кожен шматочок риби в борошно, потім у яйце і смажимо на розігрітій сковороді з обох боків.