Хек – дуже бюджетна та смачна риба, яка може бути основою для приготування котлет, супу. Ще її можна смажити, запікати та варити.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смаженого хеку, який потрібно замаринувати у спеціях та з цибулею.
Інгредієнти:
- філе Хека
- цибуля
- сіль, перець, лавровий лист
- яйце
- молоко
- борошно
Спосіб приготування:
Філе нарізаємо на шматочки.
Цибулю нарізаємо півкільцями, додаємо до риби, посипаємо спеціями та залишаємо щонайменше на три години, в ідеалі на ніч у холодильник.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Збиваємо яйце, вливаємо молоко та перемішуємо.
Обмочуємо кожен шматочок риби в борошно, потім у яйце і смажимо на розігрітій сковороді з обох боків.